TAKAISIN

Tuetaan Kiss-kampanjaa maailmanlaajuisesti!

Kiss Goodbye to MS on ainoa globaali MS-järjestöjen varainkeruukampanja – tavoitteenamme on tehdä historiaa tekemällä MS-taudista historiaa. Tänä vuonna myös sinä voit olla mukana!

Yhteensä 13 maata, ja niissä tuhannet tukijat yhdistävät äänensä yhdeksi: me olemme vahvempia yhdessä. Tavoitteenamme on kerätä rahaa MS-taudin tutkimukseen joka puolella maailmaa, jotta jonain päivänä sairaus osattaisiin parantaa, ja voisimme heittää hyvästit MS-taudille.

Miten pääsen mukaan?

Omasta tuestasi voit kertoa videon nauhoittamalla. Se käy helposti. Kun klikkaat alla olevaa linkkiä, pääset videoalustallemme, jossa voit tehdä äänityksen. Ensin näet askel-askeleelta –ohjeet, jotka opastavat sinua alustan käytössä. Alustaa voit käyttää joko pöytäkoneella tai kännykällä. Ohjelmasta löydät myös yhteisen Kiss-julistuksen, joka on tarkoitus lukea videolle. Sama teksti luetaan eri maissa eri kielillä juuri nyt, laitetaan siis myös Suomi kuuluviin ja näkyviin!

Videosi voit nauhoittaa maaliskuun loppuun mennessä.

Jokaisen maan parhaat videot pääsevät mukaan globaaliin kampanjavideoon, jota esitetään tänä vuonna. Toivomme, että jaat myös itse videotasi ja kerrot näin osallisuudestasi läheisillesi.

Tule mukaan – nyt on mahdollisuutesi näyttää, miten voimme yhdessä olla enemmän!

ps. Ismo polkee -kampanjasta tuttu mies näytti esimerkkiä ja teki jo oman videonsa – näet senkin linkin takaa <3

Nauhoita videosi tietokoneella: FINLAND

Nauhoita videosi kännykällä: FINLAND