TAKAISIN

Maailman MS-päivän teemana #SairaanHyväTyö

Maailman MS-päivä 30.5.2021

Vuonna 2021 Maailman MS-päivää vietetään su 30.5. Suomessa MS-päivää kampanjoidaan toukokuun ajan teemalla #SairaanHyväTyö.

Kampanjassa nostetaan esiin MS-tautia sairastavia työelämän eri aloilla sekä muistutetaan niin sairastavia kuin heidän kanssaan työskenteleviä henkilöitä siitä, että tärkeintä työelämässä on osaaminen.

Omista kokemuksistaan kertovat kampanjakasvomme Maria, Silja ja Tuomas. Maailman MS-päivän luennolla tarjotaan tietoa ja vinkkejä aivojen työkuormituksen hallintaan sekä tietoa MS-tautia sairastavista työelämässä. Viikon virtuaalikohtaamisissa, etäkahvilassa ja Insta-livessä pääset vaihtamaan kokemuksia ja kuulumisia muiden MS-tautia sairastavien kanssa.

Lue lisää kampanjasivulta ja tutustu MS-päivän tapahtumiin!


Kiss Goodbye to MS -kampanjaan osallistumalla olet mukana tukemassa MS-taudin tutkimusta. Tule rohkeasti mukaan! Ehkä sinulla, ystävälläsi tai perheenjäsenelläsi on MS-tauti, ehkä vasta tulevaisuudessa tutustut supertyyppiin, jolla sattuu olemaan MS. Joka tapauksessa olet lämpimästi tervetullut joukkoon tekemään hyvää yhdessä. Voit luoda oman keräyshaasteesi tai osallistua jo tehtyihin haasteisiin.

Sosiaalisessa mediassa voit seurata Suomen MS-päivän kuulumisia ja tapahtumia tunnisteella #SairaanHyväTyö.

Luo oma keräyshaaste
Osallistu muiden haasteisiin